Uncategorised

Hunted.Agency Gastcurator | Pop-up Expositie

Op weg naar een nieuw stadsmuseum heeft Ook van jou! aan Hunted.Agency gevraagd om als gastcurator in de stadscollectie te duiken, zich te laten inspireren door objecten en verhalen en te experimenteren met presentatievormen.

De expositie zal vanaf het najaar te zien zijn in de 60 meter lange etalage van Wilhelminakade 701. Voor het samenstellen van deze pop-up expositie duikt het duo achter het succesvolle jonge Rotterdamse bureau Hunted Agency, Job Taks en Jeroen Ketting, in de schatkamers van de stad om bijzondere, belangrijke en herkenbare verhalen te verzamelen. Met hun innovatieve manieren van storytelling laten ze deze aan de Maasoever tot leven komen voor een brede doelgroep. De drempel is zo laag, dat je niet eens naar binnen hoeft om de tentoonstelling te zien: je loopt er zo langs tijdens je lunchpauze of avondwandeling en zit meteen middenin het verhaal.

Samen met een team van creatieven en collectie experts zullen Hunted.Agency en Ook van jou! de rijke geschiedenis van de stad onderzoeken en laten zien hoe gisteren invloed heeft op vandaag en vandaag weer op morgen.

Wat           Raamexpositie ‘Het verhaal van..’
Waar         Wilhelminakade 701
Wanneer  Najaar 2023

Foto’s kick-off Wilhelminakade
door Michèle Margot

Back To Top